Maak een brandschone start

Maak een brandschone start

met een opleveringsschoonmaak

met een opleveringsschoonmaak

De dieptereinigingen van Schoonmaakbedrijf Ruitentroef in Tilburg

Betrekt u met het bedrijf binnenkort een nieuwbouwpand? Of heeft u de papieren getekend voor een historisch vertrek? Woningen en kantoorpanden worden door ons brandschoon opgeleverd. Laat voor een frisse start een grondige opleveringsschoonmaak uitvoeren door Schoonmaakbedrijf Ruitentroef uit Tilburg. Van de vloeren, muren tot het plafond: alles wordt weer smetteloos dankzij onze ervaren schoonmakers.

De opleveringsschoonmaak

Tijdens een opleveringsschoonmaak reinigen we alles. Van boven tot onder, geen enkele plek slaan we over. We verwijderen alle cementsluier van de muren, wanden, vloeren en het sanitair. Wij leren het pand meteen kennen, erg handig voor de reguliere (dagelijkse) schoonmaak van de bedrijfslocatie waar u ons ook voor kunt inschakelen. Zo kunnen we een gericht reinigingsplan opstellen.

Wij verzorgen de opleveringsschoonmaak voor kantoorpanden, Vereniging van Eigenaren-complexen en woningen. Alles wordt instap klaar opgeleverd zodat u niets meer hoeft te doen aan de schoonmaak. U kunt direct het pand betrekken.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Maar dan naar: info@schoonmaakbedrijf-ruitentroef.nl.
 

Glazenwasserij Ruitentroef