Kies voor glasbewassing van

Kies voor glasbewassing van

Schoonmaakbedrijf Ruitentroef uit Tilburg

Schoonmaakbedrijf Ruitentroef uit Tilburg

Een kantoorpand of winkel moet er ook vanaf de buitenkant smetteloos uitzien. Stoffige, vieze ruiten horen niet bij een professionele uitstraling. Wilt u weer naar buiten kunnen kijken zonder door de regenaanslag en vette vingers te moeten zoeken naar het uitzicht? Huur een glazenwasser in van Schoonmaakbedrijf Ruitentroef.

Glasbewassing

Zoekt u een glazenwasser in de regio Tilburg en omstreken? Wij wassen de ramen van binnen en buiten en zorgen dat alles weer glimt en straalt. De ruiten worden door ons gewassen vanaf de grond, op een ladder, in de gondelbak of met een hoogwerker. Schoonmaakbedrijf Ruitentroef realiseert een net afwerkingsniveau waarmee we onze kwaliteit waarborgen. Wij leveren glasheldere, streeploze ruiten voor iedere hoogte.
Vraag een offerte aan >

Telescopische glasbewassing
Ook als u een glazenwasser in Tilburg nodig heeft die de hoogte in moet, hebben wij ervaren personeel dat u helpt. Wij hebben verschillende ladders, hoogwerkers en gondels waarmee onze glazenwassers ook hogere verdiepingen bereiken. Daarnaast reinigen we de ramen waar onze glazenwassers niet bij kunnen met osmose glasbewassing. Met een reinigingsapparaat wordt water door een steel met telescopische borstel gepompt. Hierbij wordt osmosewater gebruikt, water dat kalk vrij is. De druppels die achterblijven op de ramen, drogen streeploos op. Dus of het nu om ruiten op de begane grond gaat, of op de tiende verdieping: onze glazenwassers zorgen voor glimmende schone ramen.

Osmose reiniging van Ruitentroef

Onderhoudscontract

Wilt u de winkelruiten en kantoorramen periodiek laten wassen door een professionele glazenwasser? Sluit dan bij ons een onderhoudscontract af. Zo bent u altijd verzekerd van schone ruiten. Meer informatie over periodieke glasbewassing van Schoonmaakbedrijf Ruitentroef? Vraag een offerte aan.