Zorg voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en laat uw bedrijfslocatie reinigen door ervaren schoonmakers. Bij een schoon kantoorpand heeft ook u als werkgever baat. Onderzoek toont namelijk aan dat de productiviteit van werknemers toeneemt wanneer ze in een gereinigde werkomgeving aan de slag kunnen. Het draagt daarnaast ook bij aan de sfeer op de werkvloer. Kies daarom voor een periodieke interieurverzorging van Schoonmaakbedrijf Ruitentroef. 

Interieurverzorging

Tijdens de kantoorschoonmaak pakken we alles aan. De vloer, de bureaus, computers en ook het sanitair: We stofzuigen, dweilen en ook de lastige plekken zijn niet veilig voor onze schoonmaakproducten. Schoonmaakbedrijf Ruitentroef levert uw pand weer brandschoon op. Wij zijn er niet alleen voor bedrijven in de regio Tilburg.

Ook als u een Vereniging Van Eigenaren bent en wilt dat de portiek, lift en hal van uw gebouw netjes zijn, neemt u contact met ons op. Uw tevredenheid is voor ons van belang. Wij gebruiken schoonmaakproducten van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat alles hygiënisch wordt gereinigd.

Meer informatie?

Vloerreiniging

Naast interieurschoonmaak  en glasbewassing is 
vloerreiniging  ook een onderdeel van ons dienstenpakket. Vloeren hebben misschien nog wel meer te verduren dan ruiten, bureaus en sanitair. Dagelijks gebruik van de vloer zorgt voor slijtage en misschien zelfs krassen.

Wij reinigen elke ondergrond. Tegels, vloerbedekking, linoleum en marmoleum: voor elke oppervlak hebben we de juiste reinigingstechniek. Indien nodig zetten we de vloer in de was. 

Tapijtreiniging
Naast vloerreiniging zijn wij ook ervaren in de schoonmaak van tapijt. Kleden zijn vaak lastig schoon te krijgen door stof en bijvoorbeeld kruimels die met een standaard stofzuiger niet kunnen worden opgezogen. Dit vanwege het materiaal of de structuur van het vloerkleed.

Voor tapijtreiniging hebben we speciale stofzuigers en reinigingspoeders waarmee we elke ondergrond weer schoon krijgen.